Left Right

Over ons

Knoptoren Cateringbemiddeling en Horecaexploitatie

Over ons

Aan de Kerkdijk in Sint-Oedenrode staat de Knoptorenkerk, mooi gelegen aan de rivier de Dommel. Het imposante gebouw stamt uit het jaar 1410, en wordt door velen beschouwd als dé historische bezienswaardigheid van Sint-Oedenrode.
De Knoptorenkerk is sinds 2009 eigendom van de Stichting Knoptorenkerk, een stichting die tot doel heeft dit rijksmonument in stand te houden en toegankelijk te houden voor publiek door het organiseren van kleinschalige evenementen op cultureel, maatschappelijk of religieus gebied. De Knoptoren is door de gemeente Sint-Oedenrode bovendien aangewezen als één van de drie trouwlocaties in de gemeente, en daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden waarvoor deze unieke locatie te gebruiken is.

Knoptoren Cateringbemiddeling en Horecaexploitatie

Als beheerder van de Knoptoren kregen wij steeds weer de vraag om gebruikers van dit prachtige monumentale gebouw te helpen met verdere planning en catering van hun event. In Juni 2012 zijn we toen een onderneming gestart om u daarin te begeleiden.

Ook bij u thuis zijn er allerlei mogelijkheden om een feestelijke bijeenkomst te organiseren en te ondersteunen. Onze kracht ligt in de bemiddeling en verzorging van feesten tot 120 personen. Graag helpen wij u waar nodig en maken geheel vrijblijvend een offerte.  Mede door onze jarenlange ervaring  kunnen wij u op allerlei momenten ondersteunen. Dit hoeft niet enkel bij feestelijke momenten, maar kan ook bij herdenkingsdiensten of op momenten van rouw.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag de Knoptoren van binnen bekijken, neem gerust contact met ons op.

Cateringbemiddeling en Horeca-exploitatie DE KNOPTOREN.
Peter de Koning
Emmausstraat 9
5492 BK Sint-Oedenrode
Telefoon. 0413-375165 Mobiel.06-239 169 12