Left Right

Mogelijkheden

Wat is er mogelijk?

Mogelijkheden

Door de bijzondere uitstraling is de Knoptoren een perfecte locatie voor een bijeenkomst met een speciaal tintje. U kunt er terecht voor een receptie, diner, lunch, concert, doopdienst of familiebijeenkomst. Maar ook voor een vergadering, lezing of presentatie is de Knoptoren een inspirerende uitvalsbasis; een ruimte waarin de beste ideeën tot stand komen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Huwelijk

Uw trouwdag moet een prachtige dag worden, en dus trouwt u het liefst ook op een prachtige locatie. Met de grote kroonluchters, de bijzondere preekstoel en het romantische karakter maakt de Knoptoren uw plaatje misschien wel compleet. De sfeer wordt bovendien nog eens extra versterkt door de idyllische omgeving waarin de Knoptoren is gelegen: het dommellandschap. Buiten trouwen, feesten of genieten van een hapje of drankje behoort dan uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Uitvaart

Ook een uitvaartdienst, herdenkingsdienst of avondwake kan georganiseerd worden in de Knoptoren. U bepaalt zelf op welke manier u inhoud wilt geven aan de dienst. De kerk is niet gebonden aan een geloofsovertuiging.

De Knoptoren biedt, afhankelijk van het gebruik, plaats aan maximaal 125 personen. De mogelijkheden van catering zijn bijzonder uitgebreid, en worden geheel naar uw wensen ingevuld. We denken graag met u mee.